Maling af vinduer med flotte resultater

Forny din bygnings udseende

Maling af vinduer kan virkelig forvandle udseendet af enhver bygning. Over tid kan omskiftelige vejrforhold slide farven af karmene, men derfor behøver du ikke at investere i helt nye vinduer – med et friskt lag maling er den hurtigt klaret. Netop i denne forbindelse står vi hos Byens Service klar til at hjælpe dig.

Med vores næsten 20 års erfaring inden for ejendomsservice og malerarbejde for boligforeninger, udlejningsselskaber og erhvervskunder kommer vi glædeligt ud og hjælper dig med maling af vinduer på din bygning. Det gør vi overalt i Storkøbenhavn, herunder i Rødovre, Hvidovre, på Frederiksberg og mange andre steder.

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi klarer både maling af vinduer og maling af døre

Hvorfor vælge Byens Service til at varetage arbejdet med maling af vinduer? Udover vores omfattende erfaring og høje kundetilfredshed, tilbyder vi en personlig og omhyggelig tilgang til hvert projekt. Om det er bevaring af den klassiske charme i ældre bygninger eller et friskt, moderne look til nyere byggerier, tilpasser vi vores ydelser efter dine specifikke behov og ønsker.

Vi tilbyder derudover både maling af vinduer samt maling af døre, og vi kan således stå for et komplet malerarbejde overalt i bygningen, hvis det er dét, du ønsker.

Vi sørger for at anvende kun de bedste materialer og teknikker til maling af vinduer og døre. Vi forstår vigtigheden af at vedligeholde og beskytte dine vinduer mod vind og vejr, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og flotte resultater.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på opgaven

Er du klar til at opgradere dine vinduers udseende? Så kontakt os gerne allerede i dag og få udformet et tilbud på maling af vinduer.

Uanset om du ønsker et komplet malerarbejde af udvendige og indvendige døre og vinduer, eller om det blot er nogle enkelte vinduer, der skal males, så tilpasser vi en løsning til dig.​

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.