Kontorrengøring udføres med stor grundighed efter dine ønsker

Leder du efter et alsidigt rengøringsfirma, der kan varetage virksomhedens kontorrengøring? Så er du kommet til den helt rette virksomhed. Hos Byens Service har vi næsten 20 års erfaring indenfor forskellige former for erhvervsrengøring, og vi står klar til at rengøre dine kontorlokaler med stor grundighed.

Vi tilbyder rengøring af kontor for mange forskellige kunder, og vi dækker et stort geografisk område. Vi holder selv til i Rødovre, hvorfor vi har mange opgaver her, i Hvidovre og omegn, men vi kører også ofte til Frederiksberg, ligesom vi også kommer hos kunder i resten af Storkøbenhavn. 

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os til rengøringen af dine kontorlokaler

Når du vælger at lade vores firma stå for kontorrengøringen, får du en stabil leverandør, der altid sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi ved, hvor vigtigt det er, at kontorlokalerne er pæne og præsentable. Det gør kontoret til et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, og med vores rengøring bliver det også et sundt og behageligt sted at arbejde i med, I får et godt indeklima.

Vi ansætter kun medarbejdere, der har de samme værdier som vores virksomhed. Det er værdier, der bygger på at overholde alle de indgåede aftaler og på altid at udføre kvalitetsarbejde. Vores medarbejdere bliver grundigt oplært i de forskellige rengøringsteknikker, så rengøringen altid bliver udført, som vi har aftalt det med dig.

Desuden indgår vi kun en serviceaftale på kontorrengøring med vores kunder, hvis vi er sikre på, at vi kan klare opgaven til den aftalte tid.

Få en pris på den ønskede kontorrengøring

Hvis du skal bruge en professionel og erfaren leverandør af kontorrengøring i Storkøbenhavn, så er vi et oplagt valg. Vi har næsten 20 års erfaring indenfor vores fag, og vi har et stort fokus på altid at levere det ønskede resultat til den aftalte tid.

Kontakt os i dag

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher dine rengøringsbehov, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os i dag for at aftale nærmere på telefon: 36 16 16 36 eller mail: info@byensservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.