Maler med stor erfaring indenfor malerarbejde

Skal der udføres professionelt malerarbejde i boligforeningen eller virksomheden, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren maler, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Byens Service har vi næsten 20 års erfaring indenfor ejendomsservice, og vi kan derfor løse rigtig mange forskellige opgaver, herunder blandt andet maleropgaver.

Vores typiske kunder er boligforeninger og virksomheder i Storkøbenhavn for eksempel i Rødovre eller Hvidovre samt på Frederiksberg og andre omkringliggende steder, og vi står også klar til at løse lige netop din opgave. 

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på maleropgaver vi udfører

Vi tilbyder blandt andet rengøring og maling af lejlighed i forbindelse med fraflytning, ligesom vi også kan male kontorlokalerne, hvis de trænger til at blive sat i stand. Vores maler har både erfaringen og kompetencerne til at udføre et professionelt stykke arbejde indenfor de aftalte tidsrammer.

Vi arbejder også som vicevært, og vi kan således også udføre malerarbejde i forbindelse med forefaldne opgaver. Det kan for eksempel være et hegn, der trænger til at blive malet, men det kan også være andre lignende opgaver.

Hvad koster en maler?

Hvor meget det koster at få udført professionelt arbejde af vores maler varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af:

Hvor omfattende opgaven er

Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet

Hvor mange penge vi skal bruge på indkøb af maling og øvrige materialer

Netop fordi priserne kan variere meget, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet til lige netop din specifikke opgave. Vi garanterer dermed en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Kontakt vores maler i dag

Så har du brug for hjælp fra en professionel maler med stor erfaring indenfor sit fag, så står vi altid klar til at hjælpe. Du skal bare kontakte os og fortælle os om din opgave. Vi rykker naturligvis til hele Storkøbenhavn, herunder bl.a. Hvidovre, Rødovre og Frederiksberg.

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.