Som vicevært kan vi udføre alle former for serviceopgaver

Leder du efter en dygtig og erfaren vicevært, der kan tage sig af drift og vedligeholdelse af din boligforening eller dine virksomhedslokaler? Så står vi hos Byens Service til din rådighed. Vi udfører forskellige former for viceværtsservice for kunder på blandt andet Frederiksberg og i Storkøbenhavn. Vi holder selv til i Rødovre, og vi har derfor særligt mange kunder i vores eget lokalområde samt i Hvidovre og andre omkringliggende områder. 

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvilke opgaver kan vi varetage?

Som vicevært kan vi varetage rigtig mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være opgaver såsom:

​Ejendomsservice

Trappevask

Græsslåning

Fejning

Hækklipning

Snerydning

Beboerkontakt.

Derfor skal du vælge vores virksomhed

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop skal vælge vores virksomhed, hvis du skal bruge en vicevært. Vi har næsten 20 års erfaring indenfor vores fag, og vi går aldrig på kompromis med veludført arbejde. Tværtimod sætter vi en stor ære i at levere høj kvalitet og et godt samarbejde.

Vi tilknytter en fast vicevært til din ejendom, og vi sørger for at finde en afløser i forbindelse med ferie og sygdom. Alle vores medarbejdere bærer altid uniform, så beboerne eller de ansatte kan se, hvem de skal henvende sig til. Det skaber tryghed, at I kan se, hvem der render rundt på jeres ejendom.

Vi kører med et sikkert og effektivt system, så alt bliver udført korrekt og som aftalt på ejendommen. Der er ofte penge at spare ved at bruge os, da vi kører med en effektiv styring og planlægning, så du slipper for at have fastansatte viceværter, som skal dækkes ind ved ferie og sygdom.

Derudover er vi altid seriøse og servicemindede. Prøv os – du vil ikke fortryde det!

Skal du bruge en vicevært? Indgå en fast serviceaftale med os

Hvis du leder efter en erfaren vicevært, der kan varetage drifts- og vedligeholdelsesopgaverne i din boligforening eller virksomhed, så kan du med stor fordel indgå en fast serviceaftale med os.

Kontakt os i dag for at aftale nærmere på telefon: 36 16 16 36 eller mail: info@byensservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.