Maling af facade med erfarne fagfolk

Skal din ejendom have genopfrisket facaden?

Et friskt lag maling kan gøre underværker i forhold til at genopfriske hele ejendommens udtryk. Maling af facade er dog ikke et nemt arbejde, og du kan derfor med fordel finde nogle erfarne fagfolk til at varetage arbejdet for dig. Netop dette finder du her hos Byens Service. Vores dygtige ansatte tager hånd om mange opgaver med facademaling for både virksomheder, boligforeninger, udlejningsselskaber og lignende.

Fra vores base i Rødovre kan vi både være behjælpelige med at male facader for kunder her i nærheden, eksempelvis i Hvidovre, men også i det øvrige Storkøbenhavn, eksempelvis på Frederiksberg. Du skal derfor ikke tøve med at henvende dig, hvis vi også skal komme ud for at hjælpe dig.​

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af facade på mange forskellige bygninger

Hos Byens Service tilbyder vi omfattende løsninger til maling af facade. Uanset om det er en historisk ejendom, der kræver særlig omhu, eller en moderne bygning, der skal have et nyt udtryk, er vores ansatte godt rustede til opgaven. Vi benytter kun de bedste materialer for at sikre, at hver facade står skarpt, og at resultatet holder i lang tid.

Når du vælger os til opgaven med maling af facade, kan du altså forvente et holdbart resultat, der også fremhæver bygningens særegne kvaliteter. Vores ekspertise sikrer således, at malingen ikke blot ser godt ud, når arbejdet er færdigt, men også holder sig flot år efter år.​

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan gribe din opgave med maling af facade an? Eller vil du have en pris på arbejdet på forhånd?

Kontakt os for at høre meget mere om, hvordan vi kan løfte opgaven for dig, og hvor meget det kommer til at koste.​

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.