Vinduespolering hos Byens Service

Vi hjælper dig med at holde dine vinduer skinnende rene

Hos Byens Service tilbyder vi vinduespolering til alle former for erhvervskunder og ejendomme. Det er altid rart med rene vinduer, da det kan være med til at gøre lige det sidste, når ens ejendom eller kontor skal virke rigtigt rent. Det giver også mere lys ind i lokalerne, hvilket kan have en stor, positiv effekt på udtrykket i hele lokalet.


​Hvis du ønsker at få en vinduespudser ud for at hjælpe dig med at holde vinduerne pæne og rene på dit kontor eller i din opgang, så er du kommet til de helt rigtige. Vi har vores base i Rødovre, men kommer gerne ud til kunder i hele Storkøbenhavn, herunder Hvidovre, på Frederiksberg og lignende. Skal vi også komme ud og hjælpe dig med vinduespudsning?

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har 20 års erfaring med vinduespolering

Hos Byens Service har vi næsten 20 års erfaring med vinduespolering. Vi er derfor utroligt effektive og overholder altid vores aftaler. Du kan derfor altid forvente, at vi kommer ud til aftalt tid, og at arbejdet udføres med samme høje kvalitet og store grundighed – hver gang. Vi kommer desuden gerne på et fast aftalt tidspunkt, så du altid kan komme til at nyde synet af skinnende rene ruder.

Vores ansatte bærer altid uniform og er seriøse og servicemindet. Det er derfor en behagelig oplevelse, hver gang du får besøg af os, når vi kommer ud for at klare din opgave med vinduespolering.​

Kontakt os og få en pris på polering af vinduer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få udformet et uforpligtende tilbud på vinduespolering af netop din erhvervsbygning eller ejendom. Vores priser afhænger af, hvor stor bygningen er, og hvor mange vinduer, der skal poleres, og vi skræddersyer derfor gerne en pris ud fra netop dine ønsker og behov.​

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.