Trappevask udføres med næsten 20 års erfaring

Er du på udkig efter et ejendomsservicefirma, der kan varetage boligforeningens eller virksomhedens trappevask? Så er vi hos Byens Service de helt rette at tage kontakt til.

Vi tilbyder både ejendomsservice, viceværtsservice og trappevask på Frederiksberg samt i Hvidovre, Rødovre og i hele det øvrige Storkøbenhavn.

Fordelene ved at lade os stå for at holde opgangen ren

Når du vælger os som samarbejdspartner til trappevask, får du en samarbejdspartner med meget stor erfaring. Faktisk har vi næsten 20 års erfaring indenfor vores branche, og vi leverer altid en høj og stabil kvalitet.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at virksomhedens eller boligforeningens opgang ser pæn og præsentabel ud, da det er her beboere, gæster, medarbejdere og kunder kommer ind, og det er dermed også det første indtryk, de får af ejendommen. 

Vil du have en fast erhvervsaftale?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Hvilken service søger i? * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår vores trapperengøring

Vi fejer altid fra øverste etage og ned til udgangen hver gang, og vi fjerner samtidig også spindelvæv samt aftørrer postkasser og vindueskarme på vejen.

Derefter bliver trappen vasket med nyt rent sæbevand, som er beregnet til den pågældende trappebelægning, således at vi efterlader en flot ren trappe.

Vores medarbejdere er alle sammen veluddannede efter firmaets høje kvalitetskrav, og de er altid iført firmaets uniform.

Hvad koster en trappevask?

Der er forskel på, hvor meget en trappevask koster, idet priserne varierer fra opgave til opgave alt afhængigt af omfang og ønsker. Vores priser på trappevask afhænger således af en række forskellige faktorer som for eksempel:

Hvor mange trapper vi skal vaske

Hvor ofte vi skal komme forbi

Om vi også skal løse andre rengørings- eller vedligeholdelsesopgaver

Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris, så du på forhånd ved, hvor meget en fast aftale med os kommer til at koste.​

Kontakt os i dag

Hvis du leder efter en fast samarbejdspartner til trappevask, og du samtidig sætter pris på et stabilt firma, så prøv os!

Kontakt os i dag for at aftale nærmere på telefon: 36 16 16 36 eller mail: info@byensservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få den personlige service du fortjener

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 36 16 16 36

E-mail: info@byensservice.dk

CVR: 33586442

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.